Kurz vaření - nudlové polévky bún9.11.2012 BLOG Thuy
Milí čtenáři, po dlouhé odmlce se k vám vracíme s novým kurzem vaření. Tentokrát vás naučíme, jak uvařit nudlové polévky bún.
The Prague Post: Student blog teaches Czechs about the joys of Vietnamese cuisine11.7.2012 PRESS
Anglicky psaný článek z webu The Prague Post
Kurz - Vietnamská grilovačka17.6.2012 BLOG Thuy
V neděli 1. července 2012 se od 12. hodin uskuteční první vietnamská grilovačka, kterou pořádáme společně ve spolupráci se Scukem ve studiu Chef Parade. Tentokrát se nebude jednat o klasický kurz, jak ho znáte, protože musíme maso hodiny předem namarinovat (recepty ale poskytneme). Zato se můžete těšit na přátelské posezení s ochutnávkou vietnamských grilovacích dobrot :)
Recenze: RedHotChilli - určitě hot, o něco méně chilli31.5.2012 KDE SI (NE)POCHUTNÁTE Mai
RedHotChilli je mezi milovníky vietnamské kuchyně známý podnik, do kterého se mnozí vracejí často a rádi. I když jsme se do RedHotChilli vypravily trochu později, než jsme plánovaly, těšily jsme se, až jej konečně oťukneme.
Bún bò Nam Bộ15.5.2012 UVAŘTE SI SAMI Mai
Bún bò Nam Bộ je mezi českými milovníky vietnamské kuchyně již známý pojem. Zaslouženě šplhá pomaloučku nahoru po žebříčku top oblíbených pokrmů. A vy si jej teď můžete připravit už i doma :)
|