Let’s roll rolls!

7.11.2011 BLOG Thuy

V červenci 2011 se konala premiéra. Tedy alespoň premiéra spolupráce Viet Food Friends a Scuku. V pozdních odpoledních hodinách se do prostor Hubu Prague začali scházet zvídaví Scukaři v čele s panem Cuketkou. Měly jsme ten den před sebou skromný úkol – představit bánh cuốn a ukázat, jak se připravují nem rán (smažené závitky) a nem cuốn (čerstvé nesmažené závitky). Náš úkol byl o něco málo usnadněn, protože všichni přítomní Scukaři se již v menší či větší míře setkali s vietnamskou kuchyní, proto jsme nemusely vysvětlovat od základů.

Techniky úpravy jídel ve vietnamské kuchyni

7.11.2011 UVAŘTE SI SAMI Mai

Než se s vámi podělím o první recept, ráda bych vás nejprve seznámila s technikami, které při úpravě jídel používáme. Níže najdete popis těch nejčastěji používaných.
««« 1 5 9 12 13 14 15 16 »»»