Kurz vaření - nudlové polévky bún

9.11.2012 Thuy

Milí čtenáři, po dlouhé odmlce se k vám vracíme s novým kurzem vaření. Tentokrát vás naučíme, jak uvařit nudlové polévky bún.
 
Konkrétně Bún măng vịt - polévka bún s kachním masem a bambusovými výhonky.


 
Druhý pokrm, který bychom vám rády představily, je Bún tôm Hải Phòng - polévka bún s krevetami a čínským celerem (Oenanthe javanica)
 
Zdroj: http://bit.ly/TblGEP
 
 
Kurz se bude konat v neděli 25. listopadu 2012 od 12:00 tradičně ve studiuChefparade (Bubenské nábř. 306/13, budova 36, Praha 7) ve spolupráci se Scukem a cena na osobu činí 1300,- Kč. Kapacita kurzu je opět 15 míst.
 
Podrobnější informace o přihlašování na kurz zveřejníme na našichfacebookových stránkách a na twitteru.
 
Budeme se na vás těšit!
 
Napsala Mai Huong
 
/ bún / kachna / krevety / kurzy /
Mohlo by vás zajímat
KDE SI POCHUTNÁTE