Nộm đu đủ - Papájový salát s krevetami

20.6.2013 UVAŘTE SI SAMI Thuy

V posledních dnech zažíváme i v Česku nebývalé horko a mnohým z nás se zamotává hlava už jenom při pomyšlení na těžší pokrmy. Připravily jsme si pro vás recept na lehký papájový salát s krevetami (đu đủ znamená papája), který vás dostatečně zasytí, ale nezatíží vás na zbytek odpoledne. Spojení pikantní kreveto-arašídové pasty s křupavou papájou a voňavou thajskou bazalkou vám zaručeně chuť k jídlu vrátí!

Apetit speciál: Cesta do hlubin vietnamské tržnice Sapa

25.4.2013 PRESS Thuy

Členky redakce Apetitu jsme provedly po Sapě a představily jim naše nejoblíbenější pokrmy z vietnamské kuchyně. Jak jim chutnaly? Dozvíte se v článku :)

Gurmet - schůzka nad božským kaprem

17.4.2013 PRESS Thuy

V březnovém čísle Gurmetu jsme si s Olgou Šlesingrovou povídaly o vietnamské kuchyni, o tom, jak ji Češi vnímají nebo o tom, co máme rády z české kuchyně. Recept na oblíbený "kaprobůček" included ;)

Kurz vaření - bún bò Nam Bộ a saláty

28.3.2013 BLOG Thuy

Jaro k nám už podle kalendáře dorazilo, i když bychom to podle počasí nepoznaly. Snad se ale počasí už co nejdříve umoudří a na našem následujícím kurzu už bude svítit sluníčko :)

Monsieur Vuong – více Indočíňan než Vietnamec

26.2.2013 KDE SI (NE)POCHUTNÁTE Mai

Návštěva berlínské restaurace Monsieur Vuong je takřka povinností pro každého milovníka vietnamské kuchyně, který se ocitne v hlavním městě Německa. Ani já jsem se dlouho nerozmýšlela, když se mi naskytla možnost tuto vyhlášenou restauraci vyzkoušet.
««« 1 5 6 7 8 9 10 11 12 16 »»»