Kurz vaření - bún bò Nam Bộ a saláty28.3.2013 ThuyJaro k nám už podle kalendáře dorazilo, i když bychom to podle počasí nepoznaly. Snad se ale počasí už co nejdříve umoudří a na našem následujícím kurzu už bude svítit sluníčko :)
Tentokrát jsme si pro vás připravily jarní menu, do kterého jsme zahrnuly:
- nộm miến tôm, salát ze skleněných nudlí s krevetami v kombinaci s perilou a thajskou bazalkou.
Zdroj: http://bit.ly/14pc69A
- nộm gà xé phay, svěží slepičí salát doplněný mungo klíčky a vietnamským koriandrem.
Zdroj: http://bit.ly/11OtAbs
- oblíbené bún bò Nam Bộ, kulaté rýžové nudle s restovaným hovězím, spoustou zeleniny a bylinek, završené zlatavou cibulkou a arašídy.
Kurz se bude konat v neděli 14. dubna 2013 od 12:00 tradičně ve studiu Chefparade(Bubenské nábř. 306/13, budova 36, Praha 7) ve spolupráci se Scukem a cena na osobu činí 1300,- Kč. Kapacita kurzu je opět 15 míst.
Podrobnější informace o přihlašování na kurz zveřejníme na našich facebookových stránkách a na twitteru.
Pro velký zájem budeme tento kurz opakovat. Další kurz se bude konat 5. května 2013 od 12:00 opět ve studiu Chefparade.
Budeme se na vás těšit!
Napsala Mai Huong
/
arašídy
/
hovězí
/
bún bò Nam Bộ
/
krevety
/
nộm miến tôm
/
nộm miến tôm
/
nộm miến tôm
/
salát
/
slepice
/
Mohlo by vás zajímat
|