F.O.O.D. - Výlet za chutí Vietnamu17.3.2014 PRESS Thuy
V dubnovém čísle časopisu F.O.O.D. vyšel článek, ve kterém od nás najdete recept na lepivou rýži xôi, smažené závitky nem rán a sladkokyselou zálivku nước chấm. Celý článek najdete v příloze v PDF ;)
Malá foto ochutnávka ze svatební hostiny17.10.2013 BLOG Thuy
Už to budou téměř dva týdny, co se Mai vdala. Vím, že vás zajímá, jak vietnamská svatba probíhá, co se během slavnostní hostiny podává a jaké zvyklosti se dodržují. Rozepsala jsem pro vás velký článek o vietnamských svatbách, ale kvůli rodinným a školním povinnostem ho zatím nestíhám dokončit, a tak pro vás mám alespoň malou ochutnávku toho, co se na hostině podávalo :)
Nový lunární rok – tradiční sváteční pokrmy a rituály25.1.2012 BLOG Thuy
Hned na začátek vám všem čtenářům chceme popřát šťastný nový rok! Ať se Vám v roce Draka náramně daří a ať se i nadále odměňujete dobrým jídlem :)
V minulém článku vám Thuy Duong představila bánh chưng, symbol našeho Nového lunárního roku (Tết). Dnes se dozvíte, které ostatní pokrmy se podávají během Tết .
Na cestách po Vietnamu7.12.2011 KDE SI (NE)POCHUTNÁTE Mai
Letos v létě jsem během třítýdenního pobytu ve Vietnamu navštívila několik zajímavých restaurací nebo bister. Původně jsem ke každému z nich chtěla napsat recenzi zvlášť, ale protože několik z vás, čtenářů, se v blízké době chystáte navštívit mou rodnou zem a ptali jste se na nějaká doporučení, rozhodla jsem se napsat k těmto podnikům pouze krátká hodnocení a vložit je do jednoho článku.
|