Kurz vaření – vegetariánské pokrmy2.7.2014 MaiPo delší pauze jsme si na léto pro vás připravily odlehčený kurz vaření, v němž vám ukážeme, jaké rozmanité vegetariánské recepty nabízí vietnamská kuchyně. Kurz je určen nejen pro vegetariány, ale i ty, kteří si čas od času rádi pochutnají na nemasových pokrmech. Kurz je koncipován jako tradiční styl vietnamské večeře s rýži a s 4-5 pokrmy. Na co se tedy můžete těšit? Připravíme si společně pět různých pokrmů, které se podávají s rýží. Naučíte se nejen různé techniky úpravy jídel, ale taktéž vám představíme základní pravidla stolování. Zde je orientační přehled navrhovaných pokrmů, přesné "menu" budeme ale přizpůsobovat aktuální dostupnosti surovin. 1) Rau muống xào tỏ - Vodní špenát s česnekem
2) Chả lá lốt chay - Tofu zabalené v divokém betelu
zdroj: bit.ly/1qyoD60
3) Rau củ kho chay - Zelenina s bambusem
zdroj: bit.ly/1z87dj4
4) Nộm su hào cà rốt - Sladkokyselý salát z kedlubny a mrkve zdroj: bit.ly/1m9c7Xc
5) Miến xào chay - skleněné nudle se zeleninou zdroj: bit.ly/1mKyHkZ Kurz se uskuteční v neděli 20.7.2014 od 12:00 do 16:00 v kulinářském studiu Chefparade+ v Holešovicích. Kapacita kurzu je 15 míst a cena činí 1400,- Kč/osobu. Více informací o přihlašování zveřejníme na našich Facebookých stránkách a Twitteru.
Mohlo by vás zajímat
|