Domácí tofu, sójové mléko nebo obojí?22.5.2014 UVAŘTE SI SAMI Mája
Potraviny vyráběné ze sóji (sójových bobů) jsou velmi oblíbené nejen mezi vegetariány a vegany, ale těší se rostoucí oblibě i mezi jedlíky masa. Tofu patří mezi nejrozšířenější suroviny asijské kuchyně a jedním z důvodů, proč je tento pokrm tak oblíbený, je jeho schopnost přejmout chuť ostatních ingrediencí.
Pokud jste si tofu nebo sójové mléko také oblíbili, můžete si je snadno vyrobit doma. Povíme vám, jak na to ;)
Ona Dnes : Nebojte se do Sapy17.4.2012 PRESS Thuy
Redaktorku Kristinu Komůrkovou jsme provedly po Sapě. Jaké byly její dojmy? Přečtěte si! V článku také naleznete 5 našich receptů :)
Recenze: Vietnam Food v Nuslích21.2.2012 KDE SI (NE)POCHUTNÁTE Mai
Začátkem září se na nuselské gastro scéně objevilo bistro Cơm Việt (recenzi na něj najdete na Scuku). Sotva uběhlo půl roku a toto bistro už má třetí název i provozovatele. Aktuálně se jmenuje Vietnam Food a vede ho rodina pocházející ze západních Čech. Doufejme, že bude úspěšnější než její předchůdci.
|