Kurz vaření - Vietnamská tradiční kuchyně II19.11.2013 BLOG Thuy
Před Vánocemi pro vás chystáme poslední letošní kurz vaření, který bude zaměřený na tradiční vietnamské pokrmy. Ač jsou nudlové pokrmy v Česku ve velké oblibě, my samy nedáme dopustit na každodenní jídla, která se ve vietnamských restauracích a bistrech bohužel ještě nerozšířila.
Kurz vaření – Vietnamská tradiční kuchyně23.2.2012 BLOG Thuy
Po dvou kurzech Phở prakticky pro vás se Scuk.cz nyní připravujeme nový kurz vaření zaměřený na cơm bình dân - vietnamské lidové pokrmy. I tentokrát je naším partnerem škola vaření Chef Parade, která nám umožní prostory v kulinárním studiu Kitchen Aid v Holešovicích.
Recenze: Vietnam Food v Nuslích21.2.2012 KDE SI (NE)POCHUTNÁTE Mai
Začátkem září se na nuselské gastro scéně objevilo bistro Cơm Việt (recenzi na něj najdete na Scuku). Sotva uběhlo půl roku a toto bistro už má třetí název i provozovatele. Aktuálně se jmenuje Vietnam Food a vede ho rodina pocházející ze západních Čech. Doufejme, že bude úspěšnější než její předchůdci.
|