Cá chép kho riềng - kapr na galgánu5.2.2017 UVAŘTE SI SAMI Thuy
Je to poměrně nedávno, kdy na stole většiny českých rodin ležel kapr, který se asi nejčastěji podával obalovaný jako řízek. Pokud máte kapra rádi a chtěli byste vyzkoušet i jinou úpravu, rozklikněte článek a čtěte dál ;)
Úvodní foto: Marek Bartoš, Foodstudio.cz
Kurz - Vietnamská grilovačka17.6.2012 BLOG Thuy
V neděli 1. července 2012 se od 12. hodin uskuteční první vietnamská grilovačka, kterou pořádáme společně ve spolupráci se Scukem ve studiu Chef Parade. Tentokrát se nebude jednat o klasický kurz, jak ho znáte, protože musíme maso hodiny předem namarinovat (recepty ale poskytneme). Zato se můžete těšit na přátelské posezení s ochutnávkou vietnamských grilovacích dobrot :)
Ona Dnes : Nebojte se do Sapy17.4.2012 PRESS Thuy
Redaktorku Kristinu Komůrkovou jsme provedly po Sapě. Jaké byly její dojmy? Přečtěte si! V článku také naleznete 5 našich receptů :)
Thịt kho dừa – Vepřový bůček s kokosem23.11.2011 UVAŘTE SI SAMI Mai
Název a spojení těchto dvou ingrediencí se vám může zdát bizarní, ale pravdou je, že tento pokrm patří ve vietnamských rodinách k těm nejoblíbenějším.
Thịt rang cháy cạnh - bůček s křupavou kůrkou13.11.2011 UVAŘTE SI SAMI Mai
Nebyla jsem příliš daleko od pravdy, když jsem hádala, že budete očekávat jako první recept phở, nem rán, nebo bún chả. Nebojte, na všechno dojde :) Pro začátek bych vás chtěla spíše seznámit s jiným pokrmem, který zatím nejspíš neznáte. Vybrala jsem ho jednoduše proto, že pro jeho přípravu potřebujete surovinu, která, troufám si tvrdit, spojuje oba naše národy: bůček.
|